לא משנה אם החמין הצליח או לא. אם נשארו שאריות של שעועית / חומוס ומעט בשר שבושלו לילה שלם בסיר
זה סימן שאפשר להכין למחר מרק טעים ומזין
אז מה צריך?
כוס ח"פ או שתיים של קטניות שבושלו בחמין.
כוס ח"פ של בשר מבושל חתוך לקוביות. (לא חובה אפשר לוותר עליו)
2 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות. (אפשר מהחמין אם נשאר)
בצל
שן שום
רסק עגבניות
שמן לטיגון
מעט פפריקה, מלח, פלפל, אבקת מרק
אז מה צריך לעשות?
לקצוץ את הבצל ולטגן במעט שמן בסיר למרק.
להוסיף תבלינים ורסק עגבניות ולערבב
להוסיף 4-5 כוסות מים ולתת לרתוח
לבשל 10 דק'
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב
לתת להתבשל עוד חצי שעה
לתקן תיבול
ובתיאבון
אולי יעניין אותך גם: מה אפשר לעשות עם שאריות פתיתים או סלט בטטה ועדשים
"למרות שאתה יודע אלף דברים – שאל את האדם שיודע דבר אחד" פתגם טורקי